keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Chicken Enchilada O'My


Kaikki meillä rakastaa meksikolaista ja sitä duunataankin alituiseen. Tällä kertaa kanatortillat ajatuksena inspiroi ja vielä sellaisina uunissa kuorrutteen kanssa mehevöityneinä. Ohje oli pretty much hetkeen tarttumista, mutta lopputuloksen äärellä ihmettelin itsekin, että olenko ehkä kuitenkin nero? Kitchen - that's where the magic happens.

Chicken Enchilada eli kuorrutetut kanatortillat uunissa

400g broilerisuikaleita
1 iso punasipuli hienonnettuna
valkosipulia pilkottuna
1 chili pilkottuna
1 rkl chipotletahnaa
1 tl korianteria jauhettanu
2 tl kanelia
1 tl chilirouhetta
suolaa, pippuria
2 tl fariinisokeria
1 dl ranskankermaa
2 dl tacokastiketta, rancherokastiketta eli jotain valmista maustettua tomaattikastiketta
juustoraastetta
tortilloja

Paista sipulit, chilit, kana, mausta kaikella edellä mainitulla. Sekoita joukkoon ranskankerma viimeisenä. Täytä tortillat seoksella ja jätä vähän kastiketta kuorrutteeksi. Heitä myös juustoa päälle, kuorruta uunissa 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti