torstai 10. marraskuuta 2016

Moikka ja heippa: kirja kaupoissa ja uusi blogi tulilla

Siitä on pitkä tovi, kun olen täällä viimeksi ollut.

On ollut hyviä syitä separaatioon: joskus kesällä 2014 luisuin kirjoittelutaukoon muutamaksi kuukaudeksi. Tauko teki hyvää: tietokirjan idea humahti päähän syyskuussa ja täytti mielen ja arjen. Bloggailu jäi pysyvästi.

Kesällä 2016 lähti käsikirjoitus painoon ja syyskuussa sain sen oikeana kirjana kätösiin. Esikoiskirjani on nyt kaupoissa ja kirjastoissa: Tuntematon sotavanki -venäläistä isoisääni etsimässä kertoo meidän suvun isosta mysteeristä.


Uusi harrastukseni sukututkimus on kirjan myötä tullut niin isosti elämään, että sille oli syytä perustaa blogi. Toivottavasti haluat kurkata, se löytyy täältä. Siellä kerron siitä, mitä olen sukututkimuksesta oppinut, siellä pähkäilen millaista on olla kadonneen sukulaisen jäljillä, yritän auttaa muita etsijöitä, kerron DNA-testeistä ja siitä, millaista oli kirjoittaa tietokirja.
Koska tulevasta ei koskaan tiedä, voi olla, että nähdään vielä täälläkin. Never say never. Missä sitten kohdataankin, toivotan sulle tähtirikasta alkutalvea!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti