lauantai 21. syyskuuta 2013

Tyttöjen kirsikka-suklaiset kuppikakut

Kiekkojuniori on turnausmatkalla Saksassa. On pidetty taloa pystyssä työttölöiden voimin. On ollut yökyläkavereita, leffoja, meksikolaista täältä, kynsien lakkailua, rentoilua ja sitten vielä erityisesti nuorten neitien makuun kuppikakkuja. Resepti oma sovellettu, halusin suklaisia cupcakeja, mutta käyttää myös kaapissa pidemmän aikaa oleilleen Cherry filling- kirsikkapiirastäytteen. 

Kirsikka-suklaiset kuppikakut (n. 20 kpl)

125 g voita
6 1/2 dl vehnäjauhoja
3 1/2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 rkl kaakaojauhetta
1 1/2 dl sokeria
1 prk Cherry filling - amerikkalaista kirsikkapiirakan täytettä (löytyy kauppojen amerikka-osastoilta) (Voit olla ilman Cherry filling- täytettä, mutta lisää sitten maitoa ohjeen mukaan)
2 munaa
150 g rouhittua suklaata
1 dl maitoa
4 dl kuohukermaa
kirsikoita

Sulata voi. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhot ja suola keskenään ja sitten voin sekaan. Lisää kaakaojauhe, sokeria ja kirsikkatäyte. Älä vatkaa kovaa, ei ole kivan näköistä, jos ne kaikki kirsikat murskaantuu, joten puuhaarukalla sekoittelu toimii. Jos et halua laittaa kirsikkatäytettä, lisää 1 1/2 dl maitoa alkuperäiseen ja tulee sitten suklaiset kuppikakut. Lisää löysästi toisessa kipossa vatkatut munat sekaan. Lisää suklaat ja maidot.

Asettele muffinsivuokiin, paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Koristele jäähtyneinä vatkatulla kermalla, joka maustettu tomusokerilla. Asettele kirsikka päälle.

Tarjoile vaikka Kirsikkakolan kanssa, meidän suosikki tosin on Vanilla Coke.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti